• Izrada stranica
  • Oglašavanje

Izrada web stranica

Povoljno izrađujem web stranice za oglašavanje apartmana, proizvoda i usluga. Ako želite lijepe stranice možemo preuzeti neki od besplatnih web dizajn predložaka sa Freecsstemplates.org, Oswd.org... Primjer besplatnog dizajna je i ova stranica koju upravo gledate. Također, ako želite imati složeniji portal rado ću Vam preporučiti iskusne web programere s kojima surađujem.

Cijena izrade Internet stranica

    Ukupni troškovi ovise o tome koliko složene i koliko posjećene stranice želite. Cijena izrade najjednostavnije web stranice je 800kn. Pošaljite e-mail upit s opisom kakve stranice trebate i dobiti ćete detaljno razrađenu ponudu.

01Domena i hosting

Domene

Registracija domene i zakup prostora na serveru je dodatni posao oko kojeg ne trebate brinuti. Domenu tipa .com .net. org. info, .biz, .ws .., naziva po Vašem izboru (npr. apartmani-juzni-pasman.com) kao i kvalitetan web hosting (prostor na serveru - računalu na kojem se nalaze web stranice) možemo unajmiti za ukupno 200kn godišnje.

Ukoliko imate velik broj fotografija za web stranicu ili trebate složeniji web s interaktivnim sadržajima, to zahtijeva veći prostor na serveru. No, troškovi za hosting za prosječnu stranicu obično ne prelaze 500kn godišnje.

02SEO - optimizacija

SEO, optimizacija za tražilice

Optimizacija za web tražilice

Stranice se moraju raditi na način da ih  Google i Bing lako indeksiraju i još važnije, da ih rangiraju visoko na relevantnim pretragama. Kad se radi o optimizaciji stranica za tražilice  (SEO - Search Engine Optimization) od nikoga ne možete dobiti jamstvo uspjeha, ali moje reference bi trebale biti dovoljan razlog da mi povjerite taj dio posla.

Reference

Postignute pozicije na Google pretragama: Novosti Zadar > pretraga Programi > pretraga Vrijeme > pretraga; Apartments Tkon > pretraga